سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بارش باران و وزش باد شدید در چندین استان تا روزهای آینده

معاون سازمان هواشناسی گفت:‌امروز و فردا در شمال غرب و غرب کشور بارش باران و وزش باد شدید داریم و روزهای 17 و 18 آبان در جنوب غرب، شمال خلیج فارس و استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و سواحل خزر نیز بارش‌ها ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد اصغری در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: امروز و فردا در شمال غرب و برخی استان‌های غربی کشور رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت داریم و در سواحل غربی و مرکزی خزر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو دامنه بارش‌ها علاوه بر مناطقی که ذکر شد استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب کشور را هم در برمی‌گیرد. همچنین این شرایط در نواحی شمالی خلیج فارس، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و سواحل غربی و مرکزی خزر نیز حاکم است.

 

اصغری گفت: در روزهای شنبه و یکشنبه دما در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دارد و بارش در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی به صورت برف خواهد بود و دریای خزر و شمال خلیج فارس نیز مواج اشت.

 

وی افزود: روز یکشنبه 18 آبان در استان‌های گلستان و خراسان شمالی بارش پراکنده دارم و روز دوشنبه 19 آبان در غرب و جنوب غرب کشور، شمال غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش خواهیم داشت.

 

معاون سازمان هواشناسی اظهار کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 33 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 5 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

اصغری در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده نیمه‌ابری تا ابری، گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 23 و 13 درجه خواهد بود.

 

فارس

ارسال نظر